Hybride auto’s

“Hoe is de batterijhouder? Bent u tevreden over de staat van de accu’s?” “Uitstekend. Als de staat van de accu’s beter was, hadden we met meer gemak gekozen voor een lichter voertuig met een hogere topsnelheid en een iets langere wielbasis. De capaciteit van de batterijen, in verhouding tot het gewicht van het voertuig en de CAP-capaciteit (die tot uiting komt in de keuze voor een hybride auto), is bijna identiek aan die van een conventionele benzine auto.”

Hybride auto’s zijn geweldig, omdat ze stil, stil, stil zijn. Lawaai is een goede zaak wanneer u een bocht of een afrit neemt. Geruisloos, soepel en comfortabel, net alsof u na een lekker diner naar huis rijdt. Dus wanneer u vastzit in het verkeer of onderweg bent en een ontspannen, stille rit wilt met minimaal weglawaai, is 30+ km/u halen zo’n heerlijke ervaring.

Denk nu eens aan een bezoek aan de nabijgelegen golfbaan. De bestuurder in de hybride auto is ontspannen, oplettend, geduldig en doelgericht. Op de golfbaan sluit iedereen compromissen over tijd en snelheid, en is doelgericht, heeft plezier, speelt in zijn voordeel. Hybride Auto’s zijn bedoeld om u het gemak van een goede kwaliteit auto en tegelijkertijd, een milieuvriendelijke “groener” voertuig. Het is een ware rijervaring.Milieubehoud en tegelijkertijd milieubehoud is winnen voor Hybride Auto’s, winnen voor u.

 

Hybride Accu vervangen

 

Hybride auto’s zijn er nu. De verkoop van hybride auto’s voor een jaar werd zojuist door R.L. Polk and Co. op 850.000 geschat, in een artikel dat in het septembernummer ’09 vanreenshoppings.com is gepubliceerd.>Hybride auto’s houden onze verlaten voorraden op peil Nu de hybride auto’s zijn gearriveerd, is het tijd om het tweede belangrijke punt in ieders hoofd te onderzoeken: het einde van de dure, door gas aangedreven maatschappij. Hybrides staan symbool voor verandering en als we naar de toekomst van Hybrides in de Verenigde Staten kijken, is het duidelijk dat er geen weg terug is.

Hybride auto’s zullen in de loop der jaren alleen maar populairder worden. Naarmate meer en meer mensen Hybrides zien als de auto’s van de toekomst, is het geen wonder dat steeds meer mensen zonder opties komen te zitten en in hun jonge mannelijke ego steeds meer op een prijzige Cadillac Escalade beginnen te lijken.

Hybride auto’s zijn auto’s in de ware zin van het woord. Ze rijden zowel op benzine als op een accu. De vorige modellen hadden een accu nodig, waardoor ze iets minder praktisch en aantrekkelijk voor het mannelijke geslacht waren. De enige accu’s die een hybride auto nodig heeft om te werken, zijn die in de pick-ups en SUV’s. Laten we niet vergeten dat ze lichter zijn dan conventionele auto’s…

Hybride auto’s zijn gemakkelijk van een auto op gas te onderscheiden door hun lage, slanke vorm als ze stilstaan. Meestal maken Hybride voertuigen geen indruk, tenzij het een grote SUV of pick-up truck is. Het is de stille, koele vorm die de meeste mensen naar de rijbaan van een Hybrid trekt.

Hybride auto’s zijn een uniek alternatief voor de conventionele auto’s, omdat zij nog steeds een goed, lang, ontspannen stuk nodig hebben om te kunnen rijden, in tegenstelling tot elektrische auto’s die alleen voor korte, gecombineerde ritten kunnen rijden. Omdat Hybride auto’s niet op een elektrische energiebron zijn aangesloten, gebruiken zij de chemische energie van benzine om te kunnen rijden. Deze energie wordt opgeslagen in de accu’s en vervolgens gebruikt bij een plotselinge toename van de vraag, zoals bij snel optrekken of remmen.

De hybrides die ik momenteel rijd, hebben een speciale accu die ontworpen is voor de benzinemotor en die werkt wanneer dat nodig is. Als ik benzine nodig heb, vul ik gewoon de accu. Geen “Zijn we er al?” meer. Ik zet gewoon het contact aan. Soms rijd ik zo hard als ik wil, zonder me zorgen te maken over “brandstofbesparing”, terwijl mijn hybride auto de benzine tankt die ik nodig heb en dat is maar goed ook, want ik bespaar toch geld.

Het is waar dat de langetermijneffecten van de vervuiling door hybride auto’s nog moeten worden bewezen en het is zeker dat zij een waardevolle hulpbron zullen zijn naarmate de wereld steeds koolstofarme wordt. Het lijkt erop dat het grootste deel van de mensheid voorbestemd is om afhankelijk te zijn van dergelijke hulpbronnen zoals de Mensen ze hebben afgeleid.

Ik hypermill met mijn hybride auto en weet dat ik een bepaald soort gok neem op menselijk gedrag en ik ben zeker niet de enige, maar laten we hopen dat zowel de reputatie van de hybride als het hyper milieugedrag in de toekomst tot grotere en betere dingen zullen leiden.