Lokale SEO

Laten we eerst eens kijken naar de harde gegevens over lokaal zoeken. In 2016 was meer dan 46% van alle zoekopdrachten op Google voor lokale doeleinden. Meer dan 50% van de mensen die een lokale zoekopdracht hebben uitgevoerd, heeft dat bedrijf binnen een dag bezocht.

Meer dan 70% zegt dat ze de locatie van het bedrijf bevestigen en opzoeken voordat ze er voor het eerst naartoe gaan. Deze statistieken laten zien hoe belangrijk het is om lokaal aanwezig te zijn voor uw bedrijf. Als u een fysieke locatie heeft, kunt u niet alleen op voetgangers vertrouwen. Mensen gebruiken hun telefoons en computers elke dag om bedrijven te vinden die geschikt zijn voor datgene waarnaar ze op zoek zijn.

Onze lokale Google-services omvatten:

NAAM, ADRES & TELEFOON OPRUIMEN (DUTJE)
Een van de sterkste signalen voor Google in lokale ranglijsten is de consistentie van uw naam, adres en telefoonnummer (NAP) op alle websites waarop u uw site heeft geregistreerd. Bijvoorbeeld Gouden Gids, Yelp, Facebook, enz. Elk van deze eigendommen moet hetzelfde NAP voor uw bedrijf hebben om uw lokale ranglijst te helpen. We zullen uw NAP handmatig beoordelen om ervoor te zorgen dat alles samenhangt.


CITATIE-OPBOUW & AUDIT
Citaten zijn in feite gewoon online verwijzingen naar uw bedrijf op sites als Gouden Gids, Yelp, Superpages, enz. Ze bevatten niet veel linkwaarde, maar zijn nog steeds een factor bij het bepalen van de lokale ranglijst. We zullen uw bestaande citaten controleren en ervoor zorgen dat u over alle belangrijke citaten beschikt.

 

GOOGLE MIJN BEDRIJFSOPTIMALISATIE
Uw GMB-vermelding wordt het gezicht van uw bedrijf, dus het is van essentieel belang dat we u helpen uw beste beentje voor te zetten. We helpen de vermelding te optimaliseren voor de juiste categorie, beschrijving, openingstijden, telefoonnummer en afbeeldingen. Uiteindelijk willen we ervoor zorgen dat al uw gegevens up-to-date zijn.


LOKALE OPTIMALISATIE OP DE PAGINA
Uw site moet worden geoptimaliseerd voor uw lokale zoekwoorden. Dat omvat uw inhoud, headers, title-tags, schemagegevens en metagegevens. Alles draait om ervoor te zorgen dat Google begrijpt dat u de autoriteit in die specifieke regio bent.


SCHEMA MARKUP & GESTRUCTUREERDE GEGEVENS
Google geeft er de voorkeur aan dat u schemamarkeringen in uw code gebruikt om de taal van Googlebot te helpen spreken. Schema-opmaak geeft de gebruiker meer informatieve resultaten in de SERP’s. Het kan u een klein voordeel geven ten opzichte van uw concurrenten en wordt steeds belangrijker naarmate de tijd verstrijkt.