Nationale SEO Diensten

De meest concurrerende campagnes zijn altijd op nationaal niveau. Tenzij uw product een ongelooflijk niche is, concurreert u over het algemeen met de grootste merken ter wereld in de zoekresultaten. De reden dat ze zo goed scoren, is omdat de overgrote meerderheid van hun links van nature komt. Die natuurlijke links helpen om geloofwaardigheid op te bouwen bij Google en de ranglijsten zijn een bijproduct. Alleen de beste linkbuilders kunnen de topresultaten aanraken en bij de grote jongens blijven hangen. We zijn er trots op dat we tot die elitegroep behoren.

 

Ons proces voor nationale SEO

MARKTONDERZOEK: Het is belangrijk om het landschap van de markt waarin u concurreert te begrijpen. Een paar jaar geleden had ik een klant die naar mij toekwam in de pre-settlement financieringssector. Hij wilde nationaal rangschikken voor alle zoekwoorden in zijn branche. Het eerste dat ik deed, was de Google-trendgegevens voor hun zoektermen bekijken om een beter idee te krijgen van welke zoektermen in opkomst zijn:

 

 

LOkale seo

Lokale SEO

Laten we eerst eens kijken naar de harde gegevens over lokaal zoeken. In 2016 was meer dan 46% van alle zoekopdrachten op Google voor lokale doeleinden. Meer dan 50% van de mensen die een lokale zoekopdracht hebben uitgevoerd, heeft dat bedrijf binnen een dag bezocht.

Meer dan 70% zegt dat ze de locatie van het bedrijf bevestigen en opzoeken voordat ze er voor het eerst naartoe gaan. Deze statistieken laten zien hoe belangrijk het is om lokaal aanwezig te zijn voor uw bedrijf. Als u een fysieke locatie heeft, kunt u niet alleen op voetgangers vertrouwen. Mensen gebruiken hun telefoons en computers elke dag om bedrijven te vinden die geschikt zijn voor datgene waarnaar ze op zoek zijn.

Onze lokale Google-services omvatten:

  • Naam, adres en telefoon opschonen (NAP)
  • Citation Building & Audit
  • Google My Business-optimalisatie
  • Lokale optimalisatie op de pagina
  • Schema Markup & Structured Data

NAAM, ADRES & TELEFOON OPRUIMEN (DUTJE)

Een van de sterkste signalen voor Google in lokale ranglijsten is de consistentie van uw naam, adres en telefoonnummer (NAP) op alle websites waarop u uw site heeft geregistreerd. Bijvoorbeeld Gouden Gids, Yelp, Facebook, enz. Elk van deze eigendommen moet hetzelfde NAP voor uw bedrijf hebben om uw lokale ranglijst te helpen. We zullen uw NAP handmatig beoordelen om ervoor te zorgen dat alles samenhangt.

 

CITATIE-OPBOUW & AUDIT

Citaten zijn in feite gewoon online verwijzingen naar uw bedrijf op sites als Gouden Gids, Yelp, Superpages, enz. Ze bevatten niet veel linkwaarde, maar zijn nog steeds een factor bij het bepalen van de lokale ranglijst. We zullen uw bestaande citaten controleren en ervoor zorgen dat u over alle belangrijke citaten beschikt.

 

GOOGLE MIJN BEDRIJFSOPTIMALISATIE

Uw GMB-vermelding wordt het gezicht van uw bedrijf, dus het is van essentieel belang dat we u helpen uw beste beentje voor te zetten. We helpen de vermelding te optimaliseren voor de juiste categorie, beschrijving, openingstijden, telefoonnummer en afbeeldingen. Uiteindelijk willen we ervoor zorgen dat al uw gegevens up-to-date zijn.

 

LOKALE OPTIMALISATIE OP DE PAGINA

Uw site moet worden geoptimaliseerd voor uw lokale zoekwoorden. Dat omvat uw inhoud, headers, title-tags, schemagegevens en metagegevens. Alles draait om ervoor te zorgen dat Google begrijpt dat u de autoriteit in die specifieke regio bent.

 

SCHEMA MARKUP & GESTRUCTUREERDE GEGEVENS

Google geeft er de voorkeur aan dat u schemamarkeringen in uw code gebruikt om de taal van Googlebot te helpen spreken. Schema-opmaak geeft de gebruiker meer informatieve resultaten in de SERP’s. Het kan u een klein voordeel geven ten opzichte van uw concurrenten en wordt steeds belangrijker naarmate de tijd verstrijkt.

Search Clicks is nu ook in Belgie

Sluit u uw ogen in uw kantoor en stelt u zich voor dat het websiteverkeer dat u krijgt met de tijd meer zal toenemen? In de huidige tijd zijn gebruikers niet alleen tevreden met producten, maar ze willen producten en diensten die van de beste kwaliteit zijn en het allerbelangrijkste, hen voldoening geven. Klanten houden hoog de rente te krijgen producten die uniek zijn en enkele van de sterke punten zijn uniciteit, het vermogen om klanten ‘behoefte te voldoen en evenals overtuigend ontwerp zijn enkele van de face to face kracht klanten hebben in hun greep.

 

U kunt uw website boven de rest uitsteken met een goed geschreven persbericht. Met de bedrijven proberen om naam te vestigen op hun eigen, is het van cruciaal belang om uw unieke producten te laten zien aan het juiste publiek op de juiste plaats. Een goed geschreven persbericht online zal u helpen verbeteren van uw ranking in zoekmachines. Wat meer is, deze techniek helpt een verbeteren van hun online aanwezigheid met een gerichte strategie.

 

Het toevoegen van SEO voegt er veel waarde aan toe als je persbericht goed geschreven is. Ze bieden je een uitstekend platform om de boodschap van je merk met meer waarde naar voren te brengen. Verder stelt het u in staat om uw site snel geïndexeerd door zoekmachines. De lezer zou nooit geloven dat een persbericht als het is samengesteld en geschreven door een getalenteerde en bekwame schrijver. Dit geeft je vooral een hefboomeffect en helpt je effectief je waarde te bepalen ten opzichte van je concurrenten.

 

U kunt ook meer bekendheid en zichtbaarheid krijgen wanneer bezoekers een van uw producten in hun websites gebruiken.

 

Lees de volgende zeven redenen waarom het schrijven van een persbericht online essentieel is voor elke Internet marketing strategie:

 

Gelukkig zijn er bedrijven die helpen bij het bepalen van inkomende pijplijn geweldige bank van bezoekers die uw product op het web en ja, ze kunnen u helpen verbeteren van uw online aanwezigheid.

 

Je hoeft geen zeer bedreven copywriter te zijn om een geweldig persbericht online te kunnen schrijven. Copywriters rekenen fortuinen, maar ze rekenen je ook meer geld dus waarom hen betalen als je het zelf kunt doen!

 

Het offline schrijven voor uw persbericht online is vrij uitdagend en niet-traditionele methode, maar als je goede schrijfvaardigheden, kunt u zeker passeren ze door en schrijf je eigen online kopie.

 

Schrijven voor een offline publicatie is vrij beperkt en het is ook vrij duur. Er is een bepaalde hoeveelheid winst die u kunt maken uit een persbericht, dus, het claimen van het als uw eigendom is essentieel voor een succesvolle en bevredigende business.

 

 

Zeker, het is een eenrichtingscommunicatie met je publiek, en je bent min of meer een derde partij over je product. Waar het u om gaat is dat u uw naam overbrengt en hoe uw persbericht kan helpen uw product te verkopen.

 

U kunt uw marketingaanpak en -strategie “bewerken” of bijstellen, zodat ze beter opvallen.

 

Als de inhoud moet worden bewerkt, zal het gewoon tijdverspilling zijn. Als men ziet hoe de wereld wordt geschreven, dan heeft het extra tijd en aandacht nodig om er een beste van te maken.

 

Uw ranking in de zoekmachines zal hoogstwaarschijnlijk dalen wanneer u het publiceert in uw doelpreken.

 

Aan de andere kant, kunt u winnen door te worden vermeld op de eerste zoekpagina van Google. Vooral als je net begint, het krijgen van uw doelgroep markt opgemerkt is noodzakelijk, vandaar, het is verbazingwekkend om te zien online marketing strategie die u kunnen helpen uw ranking in de Google-zoekmachine te verbeteren.

Lees meer over SearchClicks